به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین علوی، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در گردهمایی بزرگ تبلیغی ماه محرم که با حضور گسترده مبلغان و به همت چهار نهاد تبلیغی حوزوی در سالن اجتماعات مدرسه فیضیه برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز مباهله و نیز در پیش بودن ماه عزای حسینی گفت: رژیم آل سعود با بی کفایتی و حرکات سفیهانه در بروز فاجعه منا، آبروی خود را خدشه دار کرده و این مصیبت را به همه ملت داغدار و خانواده این عزیزان و به خصوص مقام معظم رهبری و علما و مراجع تقلید تسلیت می گوئیم.
وی همچنین با اشاره به ماموریت و رسالت مهم وزارت اطلاعات افزود: امنیت یکی از ضروری ترین و حیاتی ترین نیازهای جامعه بشری است و تا زمانی که هست محسوس و ملموس نبوده و ناشناخته است و اما زمانی که از دست برود تازه قدر آن شناخته می شود.
به برکت رهبری امنیت بر جمهوری اسلامی ایران حاکم شده است
عضو خبرگان رهبری با اشاره به امنیت بسیار خوب حاکم بر کشور بیان داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری امروز امنیت مثال زدنی بر ایران اسلامی حکمفرما است و این در حالی است که در کشورهای اطراف ما ناامنی و درگیری بیداد می کند؛ البته نه این که تروریست ها نخواستند امنیت ما را به چالش بکشانند بلکه در واقع به برکت هدایت های مقام معظم رهبری و هوشیاری نیروهای اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و قضایی ، این امنیت بر جمهوری اسلامی ایران حاکم شده و مردم هم درک می کنند که این امنیت محصول جانفشانی نیروهای کشور است.
وی ، امنیت را حق طبیعی مردم جامعه عنوان کرد و افزود: بر اساس روایات متعدد، خیر و برکت سرزمین ها در پرتو خیر و نشاط و شادکامی حاصل از امنیت به وجود می آید چرا که امنیت بسترساز رشد و پویایی جامعه است.
وی با بیان این که تامین و تقویت امنیت در گرو شکوفایی اقتصاد و فرهنگ است، گفت: بی شک جامعه ملتهب و بی بهره از امنیت و آرامش و جامعه ای که بهداشت روانی آن آسیب دیده نمی تواند موفق باشد.
حجت الاسلام و المسلمین علوی با تاکید بر این که تحقق امنیت روانی یکی از اهداف مقدس اسلام است، ابراز داشت: مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که امنیت باید ملموس و محسوس برای مردم باشد و مردم به خوبی آن را احساس کنند و باید به گونه ای باشد که مردم احساس امنیت نمایند.
وی افزود: از این رو هر سیاست و رویکرد و راهبردی که توسط دستگاه های حکومتی باعث ناآرامی و استرس بر روح و روان مردم باشد و همچنین تجسس در زندگی مردم که باعث ناآرامی می شود، از نگاه اسلام ممنوع است.
باید امنیت توام با آرامش و شادکامی باشد
وزیر اطلاعات همچنین با بیان این که وظیفه حکومت اسلامی ، تبلیغ و اجرای احکام اسلامی، اصلاح جامعه و نیز برقراری امنیت است، خاطرنشان کرد: امنیت قبرستانی مورد نظر حکومت و نظام اسلامی نیست بلکه باید امنیت توام با آرامش و شادکامی باشد و لبخند بر لبهای مردم برقرار بوده و از سویی ترشرویی و گرفتگی و انقباض بر جامعه حاکم نباشد.
وی گفت: بر اساس آموزه های دینی به کارگیری ارهاب برای مقابله با دشمن و کفار است و نباید فضای امنیتی بر جامعه اسلامی حاکم باشد چرا که با معارف اسلامی سازگاری ندارد و لذا باید در همه جا آرامش وجود داشته باشد؛ در حوزه و دانشگاه و در محیط های فرهنگی و هنری باید آرامش و سکینه حاکم باشد و زمینه رشد و بالندگی افراد جامعه به این وسیله فراهم گردد.
شنود فعل حرام است
وی افزود: طبعاً دستگاه اطلاعاتی و امنیتی نظام اسلامی برای ایجاد آرامش نمی تواند از حلال و حرام عبور کند، البته ضرورت ها فرق می کند؛ چرا که مصلحت نظام اسلامی اقتضا می کند ، کما این که شنود فعل حرام است اما آن جا که احتمال توطئه علیه نظام اسلامی برود و حاکم شرع حکم صادر کند می شود از این روش استفاده کرد.
بهترین کار اطلاعاتی با اخلاق میسر می شود
عضو خبرگان رهبری با بیان این که عبور از احکام شرع و حدود اسلامی برای ایجاد امنیت هیچ مبنای شرعی و قانونی ندارد، تصریح کرد: بهترین کار اطلاعاتی با اخلاق میسر می شود و ما به این سمت حرکت می کنیم که در مسیر شرع مقدس و اخلاق اسلامی باشیم، چه آن که معتقدیم از راه پرهیز از زشتی های اخلاقی می توانیم به موفقیت ها در عرصه های مختلف دست یابیم.
وی با تاکید بر این که وزارت اطلاعات بر مبنای رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری حرکت می کند، ابراز داشت: وزارت اطلاعات راهبردش در مواجهه با مسئولان نظام حمایت و صیانت از آن است و قبل از آن که انحراف یابند می کوشد دست او را بگیرد نه این که بخواهد مچ او را در وهله اول بگیرد.
وی با اشاره به این که یکی از استعلام های مهم از وزارت اطلاعات صورت می گیرد، گفت: دستگاه اطلاعاتی شورای تعیین صلاحیت را در نظر گرفته و یک روحانی با تقوا و مورد اجماع در راس آن است، گفته ایم با آبروی کسی بازی نکنید و مراقب باشید که افراد صالح بر مسئولیت تکیه بزنند، ضمن آن که از سویی نمی توانیم نسبت به حق الناس بی تفاوت باشیم؛ آبروی مومن حق الناس است، لذا وزارت اطلاعات با وسواس خاصی به بحث صلاحیت ها می پردازد، در عین حال که به جد مراقب است تا افراد ناصالح وارد مسئولیت ها نشوند.
حفظ کرامت انسانی یکی از اصول مورد توجه ماست
وزیر اطلاعات با بیان این که حفظ کرامت انسانی یکی از اصول مورد توجه ماست، تصریح کرد: بسیاری از ناهنجاری ها وقتی رخ می دهد که کرامت نفسانی افراد آسیب ببیند و به تعبیر احادیث خودش شخصیتش را نشناسد و در حفظ آن نکوشد.
وی با اشاره به این که هنر این است که امنیت را با کمترین هزینه برقرار کنیم، بیان داشت: این کار را با بهره گیری از توان مردم می توان انجام داد و از سویی یکی از برنامه های ما مقابله با فساد و حرکاتی است که به اقتصاد کشور ضربه می زند.
حجت الاسلام و المسلمین علوی با بیان این که وزارت اطلاعات متمایل به هیچ گروه و جناحی نشده و نمی شود ، گفت: این وزارت دستگاه حاکمیت و نظام است و هیچ وقت نمی پذیرد که در خدمت جناحی باشد؛ البته به همه جناح ها به عنوان فرزندان انقلاب احترام می گذارد تا زمانی که در مقابل نظام و انقلاب نایستاده باشند.
وی ادامه داد: در این سی و چند سال سربازان گمنام امام زمان(عج) با برقراری امنیت با گروه های تروریستی به مقابله برخاسته و امروز با قاطعیت اعلام می کنیم، دست وزارت اطلاعات به درازای آن نقطه ای است که دشمنان و تروریست ها و خرابکاران در آن جا هستند.
سرویس های اطلاعاتی ما بسیار قوی هستند
وزیر اطلاعات همچنین تصریح کرد: ما در بحث تکفیری ها با وجود همه ترفندها تاکنون به لطف الهی دست نیروهای اطلاعاتی نظام بالا بوده و نقطه کوری نداشته ایم و سرویس های اطلاعاتی ما بسیار قوی هستند، این درحالی است که در کشورهای دیگر تروریست ها عملیات های انتحاری انجام می دهند.
وی با اشاره به این که این ها موجب دل نگرانی نیست و بچه های وزارت اطلاعات کار خود را به خوبی انجام می دهند، گفت: آن مساله ای که واقعاً مایه نگرانی است این که امروز دشمن از طریق دین و مذهب به تهدید ما روی آورده و به عنوان مثال بعضاً شاهد گرایش هایی به مسیحیت و مذاهب دیگر به غیر از تشیع در کشور هستیم که در این خصوص قطعاً مبلغان با فعالیت های تبلیغی می توانند بهترین هدایتگران باشند و توطئه دشمن را ناکام بگذارند.
عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: آن چه مهم است این که ما باید با فرهنگ غنی اهل بیت(ع) مردم را آشنا کنیم و شما به ویژه در منابر و سخنرانی ها کلام اهل بیت(ع) را که روشنگر و جذاب است برای مردم تبیین کنید و به خصوص بر روی منابر بیشتر از آیات و روایات معصومین(ع) بهره بگیرید.